Haber

Gaziantep’te Boşanma Sonrası Eski Eşe ve Kayınpedere Silahlı Saldırı

Gaziantep’te Mertcan Köse isimli bir kişinin, 4 aylık velayeti için adliyede son imzaların atılmasının ardından eski eşi Bilge Kaya ile kayınpederi Ertuğrul Kaya’nın aracını takip ettiği ortaya çıktı. boşandıktan sonra yaşlı çocukları, ardından da silahlı saldırı düzenleyerek öldürdü.

Olay, öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesine bağlı Atakent Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Mertcan Köse (25), boşandıktan sonra 4 aylık çocuklarının velayeti için adliyede son imzalar atıldıktan sonra eski eşi Bilge Kaya ve kayınpederi Ertuğrul Kaya ile aracı takip etti. . Bir süre süren takibin ardından aracı durduran Köse, eski eşi ve kayınpederine pompalı tüfekle defalarca ateş etti. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği baba-kız kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Firar eden cinayet zanlısını yakalama çalışmaları sürüyor

Cinayet Büro Amirliği Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince olayın ardından kaçan katil zanlısı Mertcan Köse’nin yakalanması için geniş çalışma yürütüldüğü öğrenildi. Öte yandan her yerde aranan katil zanlısının elinde pompalı tüfekle fotoğrafı dikkat çekti. – GAZİANTEP

tuzlucahaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu