Ekonomi

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Kabinesi Hakkında Açıklama Yaptı

Kayseri OSB Lideri Mehmet Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Kabinesi ile ilgili açıklama yaptı.

Başkan Yalçın, “Açıklanan kabine, üretim, istihdam ve ihracata yönelik büyüme hedeflerine odaklanan Türk sanayicisini heyecanlandırdı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde görev yapacak yeni kabinenin hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. ülkemize ve milletimize hayırlar getirecektir.” Başkan Yalçın’ın yaptığı açıklamada; “14 Mayıs 2023’te yapılan 28’inci dönem milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile 28 Mayıs’ta yapılan ikinci tip Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında yaşanan gelişmeleri sanayiciler olarak yakından takip ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı duyduk. ekonomi Yeni kabinenin hükümet yönetimi bağlamında değerli işler yapacağına inancımız tamdır.” Son dönemde açıklanan büyüme rakamları ve Türkiye’nin ihracat kapasitesi dikkate alındığında önemli gelişmelerin yaşandığına dikkat çeken Başkan Yalçın; Çok önemlidir. Türkiye’nin ilk 20 gelişmiş ekonomi arasında ilk 10’a yükselmesi için istikrarın sağlandığı bir ortamda üretim ve ihracat yapılması sanayicilerimizin yararına olacaktır. Yeni Kabinemizin Türkiye’nin her alanda mağduriyetini giderecek adımları süratle atmasını bekliyoruz. Yeni kabinenin bu güce sahip olduğuna inanıyoruz” dedi.

“Özhaseki ve Kacır isimleri bizim için büyük şans”

Başkan Yalçın, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak Mehmet Özhaseki’nin ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak Mehmet Fatih Kacır’ın atanmasını da değerlendirdi. Başkan Yalçın; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Kabinesinde Kayseri siyasetinin kıymetli ismi Mehmet Özhaseki’nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak atanmasından büyük memnuniyet duyuyorum. Kayseri OSB Sanayi ve Teknoloji olarak bağlı olduğumuz bakanlığımız, “Bakanlık başkanlığına atanan Mehmet Fatih Kacır Bey’in isminin verilmesi bizim için büyük bir şans olmuştur. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak Mehmet Fatih Kacır şahsında tüm kabine üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” – KAYSERİ

kose-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu