Teknoloji

Twitter’dan sürpriz özellik… Elon Musk gözünü YouTube kullanıcılarına dikti!

Twitter’da yaptığı bir paylaşımda bir kullanıcı, televizyonlar için YouTube gibi bir video uygulamasının gelmesi gerektiğini belirtti. Kullanıcının isteğine sessiz kalmayan Elon Musk tweet attı “Gelen”o cevapladı.

ELON MUSK, KULLANICILARIN İSTEĞİNİ GÖRMEZDEN GEÇİRMEDİ

Twitter’da SM Robinson hesabı olan bir kullanıcı “Akıllı TV’ler için gerçekten bir Twitter video uygulamasına ihtiyacımız var. Twitter’da bir saat boyunca video izlemeyeceğim.”söz konusu.

Ardından kullanıcı, Musk’ın yanıtına tweet atarak yanıt verdi. “Bunu takdir ediyorum. YouTube aboneliğimi iptal edebileceğim ve asla arkama bakmayacağım bir gün görüyorum.”söz konusu.

Elon Musk, Twitter’da birkaç değişiklik yapıyor; bunlardan biri, sosyal medyanın görüntülere, içerik oluşturuculara ve iş ortaklarına odaklanması, New York Post’un Reuters’e dayandığını bildiriyor.

YOUTUBE KULLANICILARINI TWİTTER’A ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR

Daha önce Musk, Twitter’ın içerik oluşturuculara yanıtlarında sunulan reklamlar için yakında 5 milyon dolarlık bir ödeme bloğu ödemeye başlayacağını söyledi.

Cumartesi günü Musk. “Birkaç hafta içinde Twitter, içerik oluşturuculara yanıtlarında sunulan reklamlar için ödeme yapmaya başlayacak. İlk blok ödemenin toplamı 5 milyon dolardır. Oluşturucunun doğrulanması gerektiğini ve yalnızca doğrulanmış kullanıcılara sunulan reklamların sayılacağını unutmayın.”Açıklamalarını tweetledi.

TWİTTER’A İKİ SAATLİK VİDEO YÜKLENEBİLİR

Twitter ayrıca, doğrulanmış üyelerinin 2 saatlik videolar yüklemesine izin veren yeni bir güncelleme yayınladı.

Twitter’da Musk” Twitter Blue Onaylı aboneler artık 2 saatlik video (8GB) yükleyebilir!”Yeni özelliği yazarak duyurdu.

Şirket ayrıca Twitter Blue sayfasını da değiştirerek, ücretli kullanıcılar için görsel belge boyutu sınırının artık 2 GB’tan 8 GB’a çıkarıldığını söyledi. Daha uzun görüntüleri yüklemek daha önce sadece web üzerinde mümkünken, artık iOS uygulaması aracılığıyla mümkün.

Bu değişikliklere rağmen, yükleme için maksimum kalite hala 1080p’dir. Musk’ın haberi açıklamasından kısa bir süre sonra birçok sosyal medya kullanıcısı yorum bölümünü doldurarak görüşlerini paylaştı.

KAYNAK: HABER7

cobanlar-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu