Haber

ZEYTİNBURNU’daki 5 milyon liralık gasp olayında 6 şüpheli gözaltına alındı

ZEYTİNBURNU’nda bir tekstil iş kadınına ait 5 milyon liranın çalınmasıyla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 4’ünün mağdur işadamının çalışanları olduğu belirlendi.

24 Ocak’ta Zeytinburnu Yunus Emre Caddesi’nde meydana gelen olayda, borcunu ödemek için yanında çalışan iş kadını GG, Fatih Ç. ve Kemal A’yı bankaya göndererek 5 milyon lira çekmesini istedi. Fatih C. ve Kemal A., bankadan parayı çektikten sonra parayı iş kadınına götürmek için dışarıda bekleyen diğer çalışanlar Murat T. ve Murat S.’ye teslim etti. Bu sırada ikilinin içinde bulunduğu araca yaklaşan iki kişi, silahla tehdit ederek para dolu poşetleri çalarak olay yerinden kaçtı.

Yapılan incelemelerde soygun anının güvenlik kameralarına yansıdığı belirlendi. Görüntülerde iki şüphelinin otomobille olay yerine gelerek yaya olarak koştuğu, parayla birlikte hareket etmek üzere olan otomobile yaklaşarak soygunu gerçekleştirdiği görüldü. Şüphelilerin para dolu poşetleri alıp geldikleri otomobile doğru koştukları anlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Bu sırada bir kişinin şüphelilerden birine çelme takmaya çalıştığı ancak başarısız olduğu görüldü.

kazimkarabekirhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu