Haber

İstanbul Üniversitesi en az lise mezunu ve 55 KPSS ile işçi alacak!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü tarafından yayınlanan duyuruya göre; 06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Kararın eki 28.06.2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli İşçi Çalıştırılması Kanunun 4’üncü maddesinin (B) bendine göre Sözleşmeli İşçi Olarak Çalıştırılmak Üzere sayılı Devlet Memurları Kanunu 657, Üniversitenin Özel Bütçe gelirlerinden karşılanmak üzere. Esaslarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Esaslar ek 2. maddesinin (B) bendine göre 2022 KPSS(B) küme puan sıralaması esas alınarak (Eczacı kadrosu hariç) kadrolara sözleşmeli işçi alımı yapılacaktır. aşağıda belirtilmiştir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

  • Adayların yukarıda belirtilen özel kurallara ve 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel kurallara sahip olmaları gerekmektedir.

  • Çeşitli kararnamelerle kamu görevinden ihraç edilenler başvuru yapamaz.

  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak.

  • Mevcut İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa çalışanı olmamak.

  • Haftalık çalışma süresi her durumda 40 saati geçmemek üzere, ilgili birim idaresinin belirleyeceği saatlerde (gece dahil) çalışma koşulunu kabul etmek ve vardiyalı çalışmalarda herhangi bir aksaklık yaşamamak.

  • “Sözleşmeli Personel İstihdamına İlişkin Esaslar”ın Ek-1’in işe alım başlıklı (b) bendine eklenen; “Sözleşmeli personelin hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmeleri nedeniyle sözleşmelerinin kurumlarca feshedilmesi veya sözleşme süresi içinde sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedilmesi halinde, sözleşmeli personel kadrolarına tekrar atanamazlar. kamu kurum ve kuruluşları, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe.” karara karşı çıkılmaz.

  • 4-B Sözleşmeli işçi olarak çalışırken istifa ederek sözleşmesi feshedilenler, 5917 sayılı Kanunun 5 inci fıkrasının 5 (A) bendinde; Fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl içinde başvuruda bulunamazlar.

  • Belirtilen eğitim kademelerinden birinden mezun olmak, gerekli nitelikleri taşımak ve belgelemek.

  • Adayların ilgili 2022 KPSS(B) küme puan türüne sahip olması gerekmektedir. Ortaöğretim Mezunları için 2022 KPSS-P94, Ön Lisans Mezunları için 2022 KPSS-P93 ve Lisans Mezunları için 2022 KPSS-P3 esas alınacaktır.

  • DP-R 2 Başvuru Nolu Ek İşçi (Şoför) ekibine başvuracakların ilan tarihi itibari ile İstanbul (Anadolu) yakasında ikamet ediyor olması.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

uygulamalar, 24.03.2023 tarihinde ve 15 gün içerisinde başlamıştır.(çalışma saatlerinin sonuna kadar) https://personelbasvuru.iuc.edu.tr Kayıt internet üzerinden yapılacaktır. Sadece bir pozisyon için aranan yeterlilik kodu belirtilerek başvuru yapılacaktır. Birden fazla başvuru yapılması durumunda her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır. Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların başvuruları kabul edilmeyecek ve genel kararlara göre işlem yapılacaktır. Posta veya elden yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Son başvuru tarihinin gecikmesi, online başvurunun tamamlanmaması, yüklenmesi istenen belgelerin eksik veya okunaksız olması veya nitelikleri uygun olmayan adayların başvuru işlemleri gerçekleştirilmeyecektir.

BAŞVURU İÇİN YÜKLENECEK BELGELER

1) Fotoğraflı Başvuru Formu (Fotoğrafsız başvurular kabul edilmeyecektir.)

2) Kimlik Fotokopisi

3) Diploma veya Mezuniyet Belgesi Fotokopisi (barkodlu e-devlet çıktısı da kabul edilecektir)

4) Askerlik Belgesi (Barkodlu e-devlet çıktısı da kabul edilecektir.)

5) Tecrübe kuralı talep edilen ekipler için tecrübeli olduğunu gösteren, çalıştığı kurum tarafından onaylı belge veya SGK Beyannamesi

6) BP-DS 1 Başvuru Nolu Büro Çalışanı (Muhasebe) ekibi için Ticaret Lisesi mezuniyet belgesi

7) Sertifika, Belge İlgili sertifika, belge için gereklidir.

8) CV/CV talep edilen ekipler için ilgili alanda çalışmalarını gösteren CV/CV

9) Hayvan alerjisi olmadığına dair doktor raporu isteyen ekipler için ilgili doktor raporu

10) DP-R 2 Başvuru No Ek İşçi (Şoför) ekibine başvuracakların tarihi Yerleşim (ikametgah) belgesi (barkodlu e-devlet çıktısı)

erganiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu