Haber

Badminton Süper Lig müsabakaları açılış programıyla başladı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ev sahipliğinde 8-12 Mayıs tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek olan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ÜNİLİG-Badminton Wonder League maçları açılış programıyla başladı.

Erzincan Vali Yardımcısı Ömer Özbay, Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. M. Cihat Özgenel, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Türkiye Üniversite Spor Federasyonu Temsilcisi Ramazan İmamoğlu, kamu ve kurum yöneticileri, sporcular, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmalarıyla başladı.

İlk konuşmayı yapan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.

Yarışma hakkında bilgi veren Dekan Şat, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, 19 Mayıs Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi olmak üzere 8 üniversitenin katıldığını bildirdi.

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, yaklaşmakta olan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ÜNİLİG-Badminton Büyük Lig maçlarının önemine değinerek, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nin müsabakalarda değerli başarılara imza atmasını diledi ve tüm sporculara başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Akın Levent ise Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nin badminton maçlarında değerli derecelere sahip olduğunun altını çizerek, daha önce yapılan ve yapılacak tüm maçlarda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Ramazan İmamoğlu, Erzincan’ın badmintonun başkenti olduğunu belirterek, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nin badminton dalında ulusal ve uluslararası yarışmalarda elde ettiği değerli başarılara dikkat çekti.

Açılış programının ardından maçlar başladı. – ERZİNCAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu