Haber

Galatasaray ve F.Bahçe Espor Excalibur FC 24 CUP’ta finale yükseldi

Intel’in katkılarıyla düzenlenen Excalibur FC 24 CUP’ta finale kalan Galatasaray ve F.Bahçe espor oyuncuları, 28 Ekim’deki finalde karşı karşıya gelecek.

Casper’ın açıklamasına göre, ön elemeleri 14 Ekim’de başlayan ve Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların ilgisini çeken Excalibur FC 24 CUP’ta finale kalan Galatasaray Esports oyuncusu Kaan Tüzün ile Fenerbahçe Esports oyuncusu İsmail Can Yerinde karşı karşıya gelecek.

Turnuva 28 Ekim saat 20.00’de başlayacak; Yarışmada birinciye Excalibur G870 Dizüstü Bilgisayar, ikinciye Excalibur G770 Dizüstü Bilgisayar ve üçüncüye Excalibur 23,8 inç monitör ve oyuncu kulaklığı hediye edilecek. Excalibur, canlı yayın sırasında birçok sürpriz ve yarışla izleyicilere ödüller sunacak.

Excalibur FC 24 CUP ön elemeleri zorlu mücadelelerle sona erdi. Yarı finalin ilk maçı, F.Bahçe Esports’tan İsmail Can Yerinde ile Serhan Yeniaras arasında oynandı. Zorlu mücadelenin ardından oynanan mücadeleyi 2-1’lik seriyle kazanan Fenerbahçe Espor oyuncusu İsmail Can Yerinde, finale yükselen ilk isim olarak damgasını vurdu.

Yarı finalin ikinci ve son maçı ise Galatasaray Esports oyuncusu Kaan Tüzün ile Beşiktaş Esports oyuncusu Arda Azinyan arasında oynandı. Derbiyi 2-0’lık skorla kazanan Galatasaray Esports oyuncusu Kaan Tüzün finale yükselmeye hak kazandı.

Finale kalan oyuncular Excalibur G870 Dizüstü Bilgisayar ödülünü kazanmak için birbirleriyle yarışacak.

Davet “Hype” Ergün ve Ege Arseven, 28 Ekim’de Excalibur FC 24 CUP finaline çıkan Galatasaray Esports oyuncusu Kaan Tüzün ve Fenerbahçe Esports oyuncusu İsmail Can Yerinde’nin çalışmalarını oyunculara aktaracak. İzleyiciler FC 24 CUP yayınını “https://www.twitch.tv/hype” adresinden canlı olarak takip edebilecekler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu