Haber

Başkentte yelken rüzgarı

ANKARA (İGFA) – ABB ve Ankara Yelken Kulübü iş birliğiyle Mogan Gölü’nde gençleri yelkenle tanıştırmak, sporu özendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla etkinlik düzenlendi.

HEDEF: Yelken SPORUNU TANITMAK

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliğe yaklaşık 100 sporsever katıldı.

ABB Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürü Burak Özgül, “Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Yelken Kulübü iş birliği ile üniversiteli gençlerimize yelkeni sevdirmek ve spora olan ilgilerini artırmak amacıyla Ankara Şehir Orkestrası eşliğinde neşeli şarkılarla desteklenen keyifli bir etkinlik düzenliyoruz. Büyükşehir Belediyesi, tüm spor branşlarında Türk sporuna ve sporcusuna desteğini sürdürecek.Ankara Yelken Kulübü Saymanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Esen de şunları söyledi:

“Deprem mağdurlarına büyük yardımı dokunan üniversite öğrencilerimizi yelken sporuyla tanıştırmak için bir araya geldik. Ankara’da yelken sporunun mümkün olduğunu, bu sporun güncel ve aktif olduğunu ve 2000 yılından beri yapıldığını duyurmak isteriz. doğaya zarar vermeden rüzgarla doğayı buluşturmak ve insanları buluşturmak.”

Ankara Şehir Orkestrası’nın müzik ziyafeti sunduğu etkinlikte gençler hem yelkeni öğrendi hem de doyasıya eğlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu