Haber

Adını Chelsea’den alan Ancelotti: Geri dönemem

Real MadridŞampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Chelsea ile oynanacak maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Carlo Ancelotti, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“TAKIM YÖNETİMİNDE İYİYİM”

Takımı takdir eden Ancelotti, “Takım yönetiminde gerçekten iyiyim ama şu anda farklı bir durum var. Takımımız çok iyi çalışıyor ve bu sene kupayı kazanırsak 2 yıl şampiyon olacağız. Şampiyonlar Ligi’ni hiç kazanmamış takımlar olduğunu düşünürsek, kötü durumda değiliz.” dedi.

“MALDINI’Yİ BU DÜNYADAKİ ÇOK ŞEYDEN DAHA ÇOK SEVİYORUM”

Paola Maldini ve İstanbul’daki final hakkında konuşan Ancelotti, “Paola ve İstanbul’u aynı anda düşünmek bana güzel anılar getirmiyor. Hele 2005’ten… Maldini’yi bu dünyada birden fazla şeyden çok seviyorum. , o benim kaptanım ve yoldaşımdı.Doğum günümde (Şampiyonlar Ligi final günü) görüşebilirsek çok mutlu olurum dedi.

“FEDE ÖZEL BİR İNSAN”

Villarreal maçı sonrası rakibine yumruk atması gündeme gelen Valverde’nin durumuna değinen Ancelotti, “Fede çok formda. Onu çok motive gördüm ve çok iyi çalışıyor. Fede’yi çok iyi tanıyorum ve onun da iyi olduğunu söyleyebilirim.” özel bir insan. Olanlar hakkında yorum yapmayacağım.” söz konusu.

CHELSEA TALEPLERİNE SON VERDİ

Gelecek sezon Chelsea’nin başına geçeceği tezlerine yanıt veren Ancelotti, “Üzgünüm, Chelsea taraftarıyım ama geri dönemem. Frank Lampard’ın orada harika bir iş çıkaracağını düşünüyorum” dedi. söz konusu.

habergulyali.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu