Haber

Zafer Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) genel başkan adayının Bartu Soral olduğunu açıkladı.

“BARTU BEY DENEYİMLİ BİR EKONOMİSTTİR”

Ümit Özdağ, Ulus’taki 1. Türkiye Büyük Millet Meclisi binası (Kurtuluş Savaşı Müzesi) önünde yaptığı açıklamada, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayını tanıttı. ABB’yi Ankara’yı canlandıracak ve 21. yüzyıla taşıyacak bir belediyecilik anlayışıyla yönetmeyi hedeflediklerini belirten Özdağ, “Sayın Bartu Soral’ı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak sizlerin ve Ankara halkının karşısına çıkardık. Bartu Bey tecrübeli bir iktisatçıdır, kalkınma ekonomisi konusunda pek çok bilgisi vardır.” Ülkenin kalkınma programlarını yönetmiş bir kalkınma ekonomistidir ve proje insanı olarak Zafer Partisi’nin siyasi vizyonunu en iyi temsil eden kişilerden biridir. Uzun meslek hayatı boyunca edindiği tecrübeleri Ankara’nın daha iyi yönetilmesi, ekonomik çekim merkezi olması, uluslararası pazarları çok iyi tanıması ve bilgili olması için kullanmıştır. “Tanınması sonucunda verimli kaynakları Ankara’ya aktaracak projelerle seçimlere yürüyor” dedi.

“SENİ OY VERMEYE DAVET EDİYORUM”

Ankara halkını Bartu Soral’a oy vermeye davet eden Özdağ, “Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’sını 21. yüzyıla taşımak ve çağdaş proje yönetimi ve anlayışıyla yönetilmesini sağlamak için sizleri Bartu Soral’a destek olmaya davet ediyoruz.”

“ANKARA’NIN KONUT SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Bartu Soral, “Burada, 1. Meclis’in önünde, Kuva-yi Milliye’nin kalbinde, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu yerdeyiz. O inançla buradayız. Ankara’mız gelişmeye başladı. O zamanlar şehir ve bölge planı vardı ama ne yazık ki şehir ve bölge planlamasının ne olduğunu, ulaşımın nasıl kolaylaştırılabileceğini, insanların barınma sorunlarının nasıl çözülebileceğini unuttuk.Bugün Ankara halkı büyük bir trafik sorunuyla karşı karşıyadır ve Büyük bir konut sıkıntısı var. Ankara halkı bunu takdir ederse lider olduğumuzda Ankara’nın konut sorununu, kira sorununu önceliklendireceğiz. Konut fiyatlarını planlı bir şekilde çözeceğiz. İkincisi 1,5 saatte yarım saat yolculuk yapmayacağız. Yapacak çok şeyimiz var. Bunları önümüzdeki günlerde açıklayacağız. İnşallah keyifli ve yeterli olur” dedi.

haberyayladagi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu