Teknoloji

Xiaomi Pad 6S Pro Oldukça İddialı Görünüyor

Xiaomi’nin geliştirdiği yeni tablet Xiaomi Pad 6S Pro, tablet segmentinde yepyeni bir dönem başlatabilir. İşte tartışmalı modelleriyle dikkat çeken Xiaomi’den son gelişmeler.

Tablet sektörünün önde gelen oyuncularından biri olan Xiaomi, bu argümanı daha da ileri götürebilir. Çünkü Weibo’da yer alan son bilgilerde tabletler için üst düzey donanımların tercih edileceği ve 5 farklı versiyonun pazara sunulacağı belirtildi. Her ne kadar Xiaomi’den bu konuyla ilgili bir açıklama gelmese de sızıntıların kaynağı daha önceki Xiaomi paylaşımlarıyla inanç yaratmayı başardı.

Xiaomi Pad 6S Pro Muhtemelen Geliyor

Xiaomi Pad 6S Pro dışında Xiaomi Pad 6S serisinin yeni bir üyesi daha olacak. Daha önce farklı isimler altında modeller tanıtan Xiaomi, yeni sürümü çok daha güçlü hale getirmiş olacak. Zira şirket, işlemci cephesinde Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyi tercih ederek performans açısından daha yüksek bir beklenti yaratmıştı.

Xiaomi Pad 6S Pro Çok Yakında Geliyor

İşlemcinin yanı sıra cihazın ekranı da 12,4 inç olacak. 16:10 görüntü oranını destekleyecek olan ekranda ilginç bir detay yer alıyor. Weibo verilerine göre bu yeni cihaz, Xiaomi SUV7 isimli araçla tam uyumlu olacak. Bu nedenle tablette araca özel yeni uygulama ve özellikler bile yer alabiliyor. Xiaomi Pad 6S Pro’da dikkat çeken bir diğer detay ise hızlı şarj desteği. Zira 120W desteğine sahip olacak tablet, çok kısa şarj süreleriyle kullanılabilecek.

Pad 7 Serisi Çok Daha Güçlü Olacak

Xiaomi Pad 6S Pro ve Pad 7 serisinin de ele alındığı Xiaomi cephesindeki tüm bu gelişmeler, firmanın tablet bölümünde iddiasının yüksek olduğunu gösteriyor. Zira daha önce yapılan sızıntılarda ve yine Weibo’da yer alan bilgilerde Pad 8 ile birlikte OLED ekranlara geçiş yapılacağı, Snapdragon işlemcilerde ise 8. Nesil 3 işlemcilerin kullanılacağı belirtiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu