Haber

Sivasspor ile Fatih Karagümrük 8. randevuda

SporToto Muhteşem Lig’in 24. haftasında mücadele edecek olan DG Sivasspor ile Fatih Karagümrük, bu müsabaka ile toplamda 8. kez karşı karşıya gelecek.

DG Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Yarın saat 13.30’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşmada düdüğü hakem Ümit Öztürk çalacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

İki takım, tarihlerinde 8. kez karşı karşıya gelecek. Sivasspor bu müsabakada kalan 7 maçın 4’ünü kazanırken, 2 maç berabere bitti. İstanbul temsilcisi bir kez galip geldi.

Fatih Karagümrük, Sivasspor’un 11 golüne 4 golle karşılık verdi. Sivasspor ile Karagümrük en son bu devrenin ilk yarısında karşı karşıya geldi ve mücadele golsüz sona erdi.

Sivasspor’da 3 yaralı

Kırmızı beyazlılarda bu maç öncesi eksik olan 3 oyuncu bulunuyor. Sivasspor’da sakatlığı bulunan Mustapha Yatabare, Caner Osmanpaşa ve Robin Yalçın grubundan yalnız ayrılacak.

Kart limitinde 5 oyuncu

Sivasspor’da 5 futbolcu da ceza sahası içinde sarı kart gördü. Kırmızı beyazlılarda Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Fredrik Ulvestad, Erdoğan Yeşilyurt ve Charis Charisis, Fatih Karagümrük maçında sarı kart görmeleri halinde 26. hafta Başakşehir maçında görev yapamayacak. – SİVAS

haber-cine.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu