Yaşam

Şahan Gökbakar, canlı yayında alıntıları kesen Hakan Bayrakçı ile dalga geçti

Önceki akşam Ahmet Hakan’ın Tarafsız Bölge programına konuk olan Hakan Bayrakçı, cebinden tırnak makası çıkararak tırnaklarını kesti. Canlı yayında olduğunu hatırlayan Bayrakçı hemen makası bıraksa da o anlar sosyal medyada gündem oldu. Şahan Gökbakar, Bayrakçı’nın canlı yayınına sessiz kalamadı.

FIRÇALAMAK VE TIRNAK KESMEK

Gündemle ilgili atıfları ve açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren Şahan Gökbakar, ayak tırnaklarını kesip dişlerini fırçalarken görüntüye konuk oldu.

Kendisine “Akif Orhan Kaypak” adını veren Gökbakar, görüntüyü 4.1 milyon takipçisi olan Instagram hesabında paylaşarak “Kişisel bakım yayında. Hakan Bayrakçı tırnak kesiyor olsaydı bu kadar dipte olmazdım” notunu ekledi. Akif Orhan Kaypak.”

Gökbakar’ın paylaşımına Oğuzhan Uğur, Seren Serengil, Fatih Ürek, Yeşim Salkım ve Fatma Toptaş gibi isimlerden kahkaha emojili yorumlar geldi.

HAKAN BAYRAKÇI TEPKİLER SONRA ONAYLANDI

SONAR Araştırma şirketi sahibi Hakan Bayrakçı, Tarafsız Bölge programında Dursun Çiçek konuşurken cebinden çıkardığı makasla tırnaklarını keserken görüntülendi. Bayrakçı’nın yayın sırasındaki hareketi özellikle sosyal medyada büyük tepki alınca suskunluğunu bozdu. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda özür dileyen Bayrakçı, “Canlı yayından hemen önce ellerime ve parmaklarıma bulaşan sıcak sıvı ağdanın neden olduğu acıdan ve kurtulmak için yayına müdahale ettiğim için özür dilerim. Ancak böyle bir durumu fırsat bilip onlara hakaret edenlerin asıl amacını da biliyorum.” .

haberartova.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu