Haber

Messi Barcelona’ya mı dönüyor? Messi Barcelona’ya mı gidiyor?

barselonaeski yıldızı Lionel Messi Eski grubuna döneceği haberi futbolseverlerin gündemine düştü. PSG ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Messi’nin yeni takımı merak ediliyordu. Barcelona Başkan Yardımcısı Rafa Yuste’nin açıklamalarının ardından Messi, Barcelona’ya mı dönüyor? Messi Barcelona’ya mı gidiyor? sorular ortaya çıktı. Detaylar burada.

MESSI BARCELONA’YA DÖNÜYOR MU?

Barcelona Başkan Yardımcısı Rafa Yuste, eski PSG oyuncusu Lionel Messi ile temasa geçtiklerini açıkladı. Arjantinli yıldızın dönüşünün mümkün olduğunu belirten Yuste, “Messi’yi geri getirmek için kuralları uygulayacağız” dedi. ifadelerini kullandı. Yuste yaptığı açıklamada, “Hayattaki güzel hikayelerin uygun şekilde bitmesi gerektiğine inanıyorum. Leo Messi ve ailesini, onları ne kadar sevdiğimi biliyorum. Leo’nun ayrılığı sırasında kendimi çok kötü hissettim. La Masia ve La Masia’dan bahsediyorsak ve Altyapı, Messi’den bahsediyoruz. Tabii onun geri dönmesini çok isterim. Lionel Messi ile temas halindeyiz, evet!” söz konusu.

“KADER BİZİ TEKRAR GETİRECEK”

Messi’nin geri döneceğine inandığını belirten Yuste, “Bu karşılıklı bir aşk hikayesi. Messi, Barcelona’da futbolu bırakmalı. Aşık olup ayrılırsanız onu hep özleyeceksiniz. Barcelona, ​​Messi’ye hep aşık olacak. Messi.” her zaman Barselona’da ve şehirde olacak. aşık. Kader bizi yeniden bir araya getirecek.” ifadelerini kullandı.

Transferin gerçekleşmesi için maaş bütçesinde düzenleme yapmaları gerektiğini söyleyen Yuste, “Şartları yerine getirirsek her şey mümkün. Leo şu an Parisli bir oyuncu. Ben sadece kendi hislerimi söylüyorum. “Paris’in günlük işlerine karışmak istiyorum. Ancak Messi’yi geri getirmek için kurallara karışmak istemiyorum. Zorlayacağız.” söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu