Ekonomi

Maxeon Solar yeni ABD ortak programını başlatıyor

SAN DIEGO – Maxeon Solar Technologies, Ltd. (NASDAQ:MAXN), Amerika Birleşik Devletleri’nde yeni bir Ticari Ortak Programı başlattı. Bu girişim, Maxeon’un yüksek verimli güneş modüllerine ve kapsamlı garantilerinin yanı sıra özel satış desteği ve ortak markalama fırsatlarına erişim sağlayarak güneş enerjisi kurulumcularını ve bayilerini desteklemek için tasarlanmıştır.

Program, güvenilirliği ve dayanıklılığıyla öne çıkan Maxeon ürünlerini sunarak ABD güneş enerjisi sağlayıcılarının yeteneklerini geliştirmeyi amaçlıyor. Programdaki ortaklar, Maxeon’un 40 yıllık güç, ürün ve hizmet garantisinden yararlanacak ve bu da güneş panellerinin uzun vadeli performansının ve tasarruf potansiyelinin altını çizecek. Ayrıca program, danışmanlık amaçlı satış desteği ve bir dizi pazarlama varlığı ve eğitim aracı içerir.

Güneş enerjisi ve sürdürülebilir iş uygulamalarında lider olan Sunterra Solar Inc, Maxeon’un güneş paneli teknolojisini tekliflerine entegre ederek Maxeon Ticari Ortağı oldu. Sunterra Solar Inc. Lideri Chris Bunas, Maxeon ürünlerinin vizyonlarıyla uyumlu olduğunu ve müşterilere optimum performans ve uzun vadeli yatırım değeri için gelişmiş güneş enerjisi teknolojisi sunmanın faydalarını vurguladı.

Bu makaledeki bilgiler Maxeon Solar Technologies’in basın bültenine dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu