Yaşam

Dudağınızın dostu, uçukların düşmanı! İşte en iyi 5 uçuk kremi

Uçuk, hem kadınlar hem de erkekler arasında yaygın olan, genellikle dudakta çıkan bir virüs türüdür.

Zaman zaman şiddetli bir acıyla bizi rahatsız ederek günlük yaşantımızı olumsuz etkileyebilir.

Neyse ki, uçuklar genellikle kendiliğinden 10-15 gün içinde geçer, ancak tedavi edilmediğinde ciddi sorunlara yol açabilir.

Eczanelerde bulabileceğiniz uçuk kremleri, uçuğun neden olduğu semptomları hafifletmeye ve iyileşme sürecini hızlandırmaya yardımcı olacaktır.

İşte en iyi 5 uçuk kremi!

VECTAVİR

Penciclovir etken maddesine sahip olan VECTAİR, cilt yüzeyine zarar vermeden kısa sürede uçuktan kurtulmanıza yardımcı olur. Hızlı etkisi ve cilt dostu formülüyle bilinir.

ACLY

Doktor tavsiyesi ile kullanılması gereken ACLY, antibiyotikli kremler kategorisinde yer alır. Diğer kremlere göre daha uygun bir fiyata sahiptir ve etkili sonuçlar sunar.

ASİVİRAL

Zovirax kremi ile aynı etken maddesine sahip olan ASİVİRAL, uçuk tedavisinde etkilidir. Ancak, 12 yaşın altındaki kişilerin kullanımına uygun değildir, bu nedenle dikkatli olunması gerekir.

BEPANTHEN

Besleyici özelliklere sahip olan BEPANTHEN, cilt dokusunu yenileyerek rahatlatıcı bir etki sağlar. Sadece uçuk tedavisinde değil, cilt üzerindeki çeşitli problemlerde de kullanılabilir.

TRAVAZOL

Uçuk tedavisinin yanı sıra egzama, kızarıklık, akne gibi problemlerde de kullanılabilen TRAVAZOL, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ancak, etken maddelere karşı alerjiniz varsa dikkatli olmanız önemlidir.

askaleajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu