Haber

Dernek başkanına cinsel saldırı suçlamasında olay sonrası görüntüler ortaya çıktı

KAHRAMANMARAŞ Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı SEK’e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen MK’nin (20) olayın ardından güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde genç kız, yardım istediği bir bayanla birlikte sokağa çıkarak kafeye girdi. Savcılığın itirazı üzerine ifadesinin ardından serbest bırakılan SEK hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Olay, Salı akşamı Yenişehir İlçesi’nde Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan SEK’in ofisinde meydana geldi. MK, SEK’in daveti üzerine ofisine gitti ve ikili birlikte içki içti. İddiaya göre, SEK’in MK’ye cinsel saldırı girişiminde bulunması üzerine arbede çıktı. Yaşanan arbedenin ardından işyerinden çıkan MK, koşarak cadde üzerindeki bir kafeye giderek yardım istedi. İhbar üzerine kafeye gelen polislerle birlikte karakola giden MK, ifadesinde SEK’in kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti.

‘Boğazımı sıkarak boğmaya çalıştı’ polise, alkol aldıktan sonra dans ederken SEK’in kendisini öptüğünü, direnince arbede çıktığını anlattı. SEK’in kendini koltuğa attığını ve kıyafetlerini çıkardığını öne süren MK, yaşadıklarını şöyle anlattı: “Tekmelemeye çalıştım, ‘Beni geri getirin yoksa sabaha kadar burada bekleriz’ dedi. Yanıma geldiğinde , Elimi yüzüne atıp kaşıdım, direnirken çığlık attım ve “yardım et” diyerek yardım istedim. Aileni bu olay hakkında bilgilendirirsen, senin aileni de öldürürüm. Bana bir şey olmaz, öleceksin.” Bana vurdu, boğazımdan boğmaya çalıştı, bağırmayayım diye eliyle ağzımı kapattı. Seni öldüreceğim’ derken diğer eliyle de iç çamaşırımı dizime kadar çekerek benimle cinsel ilişkiye girmeye çalıştı. Savcılık İTİRAZ ETTİ, ONAY KARARI VERİLDİ.Bir süre sonra kapı çaldı, kapıyı SEK açtı. SEK, MK’nin iç çamaşırını alıp fırsat bulunca kaçtığını söyleyerek şikayet etmesi üzerine gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen SEK, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Savcılığın itirazı üzerine SEK hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Polis, kararın ardından ulaşılamayan SEK’i yakalamak için çalışma başlattı.

Bu sırada MK’nin olaydan sonraki güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde MK binadan çıkıyor ve sokaktan geçen bir kadından yardım istiyor. MK Hanım’ı sokaktaki kafeye götürürken, bir süre sonra olay yerine polis geldi. Polisle birlikte apartmana giren MK daha sonra polis otosuna binerek polis merkezine götürüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu