Haber

Çin’in Ticaret Konseyi, Firmalara Yardımcı Olmak İçin Yurtdışı Ticaret Fuarı Projelerini Destekliyor

BEİJİNG, 29 Kasım (Xinhua) — Çin Ticaret Kurulu sözcüsü Sun Xiao, şirketlerin sipariş alımlarına ve pazarlarını genişletmelerine yardımcı olmak hedefiyle yurtdışında ekonomik ve ticari fuar projeleri için onay sürecinin ilerletildiğini açıkladı.

Sun Xiao bahisle ilgili basın toplantısında, Kasım ayının başından bu yana Çin Milletlerarası Ticareti Teşvik Konseyi’nin Kasım 2022-Şubat 2023 arası 15 yurtdışı ekonomik ve ticari fuar projesine yeşil ışık yaktığını söyledi.

Yurtdışı fuar projelerinin 13’ü iştirak seviyesinde gerçekleşirken, ikisinde Çinli şirketler konut sahibi olacak. Projeler, ortalarında Almanya, Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin de bulunduğu sekiz ülkede planlanıyor ve dokuma, spor materyalleri, elektronik ve tüketim hususları üzere bölümleri kapsıyor.

Sun, ilgili projelerin en büyük stant alanının 10 bin metrekareyi bulduğunu söyledi.

Dış ticaret ve dış yatırımı istikrara kavuşturma uğraşlarını sürdüren Çin, bu yılın başlarında şirketlerin yurtdışı stantlara katılması ve iş görüşmeleri yürütmesi için hizmetlerini geliştirmeye karar verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu