Haber

6’lı masa 12. kez toplandı (2)

TABLO 6: CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ HAKKINDA ORTAK ANLAYIŞA ULAŞTIK

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti genel başkanlarından oluşan 6’lı Tablo’nun 12’nci toplantısı Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde basına kapalı gerçekleştirildi. Yaklaşık 6 saat süren görüşmenin ardından 6 başkanın imzaladığı ortak bildiride şu ifadelere yer verildi:

CUMHURBAŞKANI ADAYI 6 MART PAZARTESİ GÜNÜ AÇIKLANACAK “Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin genel başkanları olarak 28’inci TBMM ve 13’üncü Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanlığı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaştık. Genel başkanların partilerinin yetkili kurullarına bilgi vermelerinin ardından ortak bir anlayışa vardık. 6 Mart 2023 tarihinde açıklamayı kamuoyu ile paylaşmak üzere Saadet Partisi’nin konut sahipliğinde yeniden bir araya geleceğiz.”

Saadet Partisi Basın Birimi’nin verdiği bilgiye göre; Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Liderler Buluşması’nın 6 Mart Pazartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirileceği belirtildi.

Elif ER- Canberk ÖZTÜRK/ ANKARA, –

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu